Afscheid van Inga Teekens

Soms gebeurt er iets onverwachts in ons leven. Dit is zo een moment.

Inga Teekens Rouwkaart

Onze dierbare en betrokken voorzitter van Le Chemin, Inga Teekens, is overleden op 18 maart 2021.

Inga was een markant, inspirerend en gedreven persoon, op de grens van beminnelijk en pittig. Ze kon je aan de tand voelen, je tegen de haren instrijken en ook met je mee leven in begrip en diepe verbondenheid. Ze bracht je in de wiebelige staat van keuze. Waar sta jij voor? Ze stond midden in het leven, met twijfels, wie niet?

Afgelopen jaar nog, voor het bezinningsweekend van Le Chemin, schreef ze een magistraal, verheffend rituaal en introduceerde ze de levensspiraal die ons doet denken aan de Kabbala en de 7 trappen van de vrijmetselarij vanuit een metavisie.

Ook was ze bijzonder actief en sprak ze ons, op 7 maart, bij het Le Chemin online event met 125 deelnemers, nog levendig toe als voorzitter.

We zullen Inga missen. Ze laat een leegte na, niet alleen als voorzitter en kerngroeplid van Le Chemin, maar vooral in ons hart als bewogen mens, medepelgrim en als kritisch vrager naar wat ons beweegt!

De Kerngroep

Mabel/Jan/Kees/Marcel

Ik ga kleiner wonen

Inga Teekens over haar voltooid leven en dood in eigen regie

Over Inga

Inga was Vrijmetselaar bij een Loge in Haarlem en sinds oktober 2020 voorzitter van Groep Le Chemin. 

Ze gaf o.a. bij het Sprekers Trefpunt lezingen over diverse onderwerpen, zoals autonomie.

Inga was oprichter en eigenaar van het bedrijf Autonomica. Per 1 januari j.l. ging ze met pensioen en nam Theo Koster haar werkzaamheden over.

Ze was ontwikkelaar van “Geweldloos Communiceren” in Nederland en schreef 4 boeken over communicatie, zie boekenhoek van Le Chemin