Verdiepingsweekend Transitie, Transformatie en Transfiguratie 7-9 Oktober 2022

hotel-restaurant-nol-in-t-bosch

Voorwaarde deelname is dat u ooit bent ingewijd in een van de obediënties. Het is daarbij niet van belang of u nog steeds lid bent van een orde of dat u zelfstandig het pelgrimspad bewandelt.

Waarde pelgrims,

Hierbij de uitnodiging van ons verdiepingsweekend van vrijdagavond 7 tot zondag 9 oktober. We hebben nota genomen van uw wens om twee nachten op te nemen in ons verdiepingsweekend.

Nol in het Bosch, Wageningen kan ons accommoderen. De prijs voor onze bijeenkomst bedraagt dan: 

€ 230 voor 1 persoonskamer, € 210 voor 2 pers, € 200 voor 3 pers, € 190 voor 4 persoonskamer. U kunt ook zelf voor een kamer zorgen. De prijs daarvoor komt hier van 25 aug te staan.

We beginnen zoals gebruikelijk vrijdagavond om 19.30. Voorafgaand aan onze bijeenkomst is er gelegenheid op eigen kosten in het hotel te dineren. Geeft u dit wel even door s.v.p.

Vrijdagavond werken we met een eigen rituaal. Zaterdag en zondag starten we met een meditatie voor het ontbijt, vervolgens plenaire interactieve bijeenkomsten. Zondag denken we rond 16.00 uur te stoppen. Ontbijt, lunch en koffie, thee en water zijn allemaal inclusief evenals een gezamenlijk diner op Zaterdag.

Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

Het thema van dit verdiepingsweekend zal zijn Transitie, Transformatie en Transfiguratie. We menen dat dit goed  past bij het huidige tijdsgewricht waar er sprake is van transformatie van een  tijdperk. Als alles op zijn kop staat, dan is dat een teken aan de wand. Hoe beleven wij deze verandering in onszelf,

in relatie met elkaar en de wereld om ons heen en hoe ervaart de mens het transfiguratieproces van rups naar vlinder in zichzelf?

Aanmelding voor het weekend staat vanaf nu open, graag meteen aangeven 1 of  meerspersoonskamer (kamergeno(o)t(en)?) en eventueel gewenst dieet. Deelname op basis van volgorde aanmeldingen, waarbij zoals u bekend leden voorgaan (leden die hun jaarcontributie ad €15 betaald hebben).

Stuur een mail voor informatie of om u aan te melden naar groeplechemin.nl

Hartelijke pelgrimsgroet en een fijne zomer, namens de kerngroep,

Jan de Graaf – Lid Kerngroep

Locatie Nol in het Bosch