Ontdek het geheim van ‘Zo Binnen, Zo Buiten’ met Hans Andeweg

Deze ontdekking is voorbij. 76 deelnemers hebben geparticipeerd in deze interactieve lezing. Het is een bijzondere dag geworden van een bijzondere lezing met bijzondere mensen. Dank voor de betrokken deelname en de enthousiaste reacties  Binnenkort ziet u hier de informatie over het bezinningsweekend in het najaar! 

Voorjaarsbijeenkomst Groep Le Chemin 2 april 11.00-16.00 uur
Hans Andeweg zal voor ons een inleiding verzorgen, waarbij hij als geen ander weet het thema tastbaar te maken.
We gaan dus ook letterlijk met elkaar aan de slag.

Is de wereld om ons heen een spiegel? Kun je de wereld helen door aan jezelf te werken of kan het ook andersom? Hoor in deze interactieve lezing hoe je overtuiging en mindset je levenservaringen beinvloeden, en hoe je vanuit innerlijke rust positieve veranderingen in de buitenwereld creëert.

Hans Andeweg

Volgens Hans Andeweg zijn onze binnen- en buitenwereld onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wanorde van binnen zal zich onvermijdelijk manifesteren als een vorm van wanorde in je omgeving. Dit geldt op kleine èn grote schaal.

Hij onderbouwt zijn verhaal met wetenschappelijke bewijzen en praktische voorbeelden, legt verbanden tussen eeuwenoude wijsheid en moderne wetenschap, en laat ons zien hoe karma, quantum mechanica, gulden snede, ruimte en tijd samenhangen. Er geldt ‘mind over matter’ en daarin ligt de grote kracht van ‘zo binnen, zo buiten’ verborgen.
Tijdens de lezing is er ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.

Na de pauze doen we een ontspanningsoefening en ga je ‘zo binnen, zo buiten’ in de praktijk toepassen.
Ontdek de verbinding tussen je binnen- en buitenwereld en hoe je die kunt gebruiken om een beter leven voor jezelf en anderen te creëren. De lezing ‘Zo Binnen, Zo Buiten’ geeft je het inzicht en de tools om het verschil te maken.

Lezing Zo Binnen Zo Buiten

Er zijn maximaal 90 plaatsen beschikbaar. U wordt geacht zelf een broodje voor de lunch mee te nemen. Wij zorgen voor een lekkere soep en een afsluitende borrel. Voor koffie en thee met wat lekkers wordt gezorgd. U kunt gratis parkeren.
De kosten voor deelname bedragen € 25.00. 

De lezingen wordt gehouden in: 
Muziekcentrum Schering & Inslag
1251 NA in Laren op de Eemnesserweg 15a,
ingang tussen huisnummers 19 en 21

Bekijk hier de route en ingang naar het centrum

Hans Andeweg (MSc.)

is schrijver van ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’.
Vorig jaar verscheen zijn muziekalbum ‘Alles verandert’.

Hans is oprichter van Center for ECOintention dat internationaal werkt en al meer dan 25 jaar de vitaliteit en gezondheid van natuurgebieden en bedrijven verbetert. De ECOintention beroepsopleiding is geregistreerd door de Nederlandse overheid en erkend als Master of Science studie door de Ubiquity University in de USA. www.ecointention.com

Boeken van Hans Andeweg

De lezingen wordt gehouden in: 
Muziekcentrum Schering & Inslag
1251 NA in Laren op de Eemnesserweg 15a, 
ingang tussen huisnummers 19 en 21.