Wereld in Transformatie

Verdiepingsweekend - Wereld in Transformatie

2-4 oktober 2020, Zeist

U kunt zich niet meer inschrijven. Met 30 personen hebben we genoten van een bijzonder transformatief life weekend.

Waarde Pelgrim,

Graag informeren wij u over de verdiepingsbijeenkomst welke zal plaatsvinden van 2-4 oktober in Zeist. Traditioneel organiseert de Groep Le Chemin in het najaar een retraite of verdiepingsweekend. Terwijl de evenementen online en in Bilthoven toegankelijk zijn voor iedereen, is het verdiepingsweekend voorbehouden aan ingewijden, dus personen die in enige obediëntie ooit zijn ingewijd, onafhankelijk of zij op het ogenblik actief lid zijn of niet.

Bijzondere maatregelen

Gezien de bijzonder tijden zijn speciale maatregelen van kracht en zo is ook de gekozen locatie, Conferentiecentrum Woudschoten in Zeist, volledig ingesteld op Corona-maatregelen. Dat betekende ook voor ons dat er o.a. meer zaalruimte is geboekt om de afstand van 1,5 meter te kunnen respecteren.

Tijden

We beginnen vrijdagavond 2 oktober met een rituaal (eventueel voorafgaand dineren vrijdag is mogelijk, maar facultatief en op eigen kosten). Zaterdag en Zondag volgen tot uiterlijk 16.30 interactieve bijeenkomsten met gelegenheid tot voldoende buitenlucht in de bosrijke omgeving. Gezien de samenhang en de interactiviteit is het de bedoeling dat iedereen dit weekend van begin tot het einde meemaakt. We willen ook verhinderen dat mensen zich halverwege de morgen melden om nog deel te nemen aan de dag.

Kosten en verblijf

Kosten vrijdagavond t/m Zondag afsluiting, all-in (overnachting, zaalhuur, water, thee, koffie, lunches en diner zaterdagavond) bedragen € 275. We pogen zo veel mogelijk mensen onder te brengen in een éénpersoonskamer, maar kunnen dat niet zondemeer garanderen. We horen graag uw wens tav een éénpersoons- dan wel een tweepersoonskamer alsmede de urgentie daarvan. De prijzen per persoon zijn gelijk. In geval van de keuze voor een tweepersoonskamer geeft u dan meteen aan wie uw kamergenoot zal zijn.

Locatie

Deelname

Graag vernemen we van u of u deel wilt nemen:

  1. Ja, met zekerheid
  2. Misschien, weet nog niet zeker
  3. Nee, deze keer niet

U kunt dit doorgeven aan
groeplechemin@gmail.com

Uiteindelijk zullen we begin september het net ophalen en zaken afronden en ook u betaling vragen, waarna uw deelname/boeking definitief is.

 
Delen van deze uitnodiging in uw netwerk:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Logo Groep Le Chemin

Bent u er bij?

Het kernteam verheugt zich op weer een prachtig inspirerend samenzijn.

Hartelijke Pelgrimsgroet,

Groep Le Chemin

Jan de Graaf
Secretaris a.i.

Logo Groep Le Chemin

Hotel en Conferentiecentrum Woudschoten