Voorjaars bijeenkomst 2024: De Heilige Lijn

Zondag 11 mei 10.15 – 16.30 in Huize het Oosten Bilthoven

De Heilige Graal

Het 2024 thema is “de heilige graal” en we hebben een spreker gevonden die daarbij past: Anne-Marie Wegh is auteur van diverse boeken rondom symboliek en de diepere lagen in de bijbel en zij maakt daarbij de verbinding met andere religies. Naast het schrijven van boeken runt Anne-Marie Wegh een stiltecentrum. Als geen ander kan zij verhalen over stilte en de weg naar binnen. Vanuit haar Magnum Opus en wat zij daarover heeft te vertellen leeft bij ons de verwachting dat ons thema “de heilige graal” prachtig tot uitdrukking kan komen door de relatie die zij legt met de heilige lijn, Kundalini ontwaken en de symbolische beeldtaal in ons heilig schrift.

Deze interactieve bijeenkomst staat open voor alle geïnteresseerden.

Het programma:

10:15 Inloop
11.00 Lezing door inleider Anne-Marie Wegh
13.00 Lunch 
14.00 Opdracht
15.00 Ervaringen
16.00 Afsluiting/nazit

Huize Het Oosten


Huize Het Oosten, Rubenslaan 1 te Bilthoven (gratis parkeren)

is een bijzonder woon- en ontmoetingscentrum met ruimte voor gezamenlijkheid en respect voor individualiteit gelegen in een fraai aangelegd park in Bilthoven. Huize Het Oosten is opgericht in 1955 door vrijmetselaren maar staat nu open voor ieder die zich herkent in de cultuur en sfeer die ons huis kenmerkt.

Anne-Marie Wegh (inleider)

verdeelt haar tijd tussen het schrijven van boeken en redactionele stukken, en het begeleiden van stilteretraites. En dat alles met evenveel plezier!

Voor Groep Le Chemin en voor u heeft ze tijd vrijgemaakt om een lezing te geven over De Heilige Lijn en de symboliek daarvan in relatie tot de bijzonder energie die in alle mensen kan worden vrijgemaakt: Kundalini.
In ons allen bevindt zich een groeipotentieel dat ons in staat stelt tot een volgende stap in de evolutie. Een krachtbron van goddelijke oorsprong, waarvan de directe kennis in spirituele tradities alleen werd gedeeld met een klein groepje ingewijden. In de Yogatraditie is deze krachtbron bekend onder de naam kundalini shakti.

Anne-Marie Wegh

Boeken van Anne-Marie Wegh

Klik op een boek voor meer informatie

Huize het Oosten, Rubenslaan 1 te Bilthoven

Wilt u ons ook dit jaar weer helpen met de realisatie van een mooi nieuw Le Chemin jaar!
Dat kan hier met uw jaarbijdrage!